Argo 250

Geplaatst op 16-06-2020  -  Categorie: Algemeen

 

 

 argo-header

 

 

2019 week 49, 51e jaargang, website: http://www.usvhercules.nl

 


ads001

In dit nummer

 


 

 

Van het bestuur

 

Fons Visser

 

 

Zoals al eerder is aangegeven, is de ALV verschoven naar dinsdag 7 juli, aanvang 20.00 uur. De vergadering vindt plaats in de sporthal. Om zicht te houden over het aantal deelnemers  verzoeken wij iedereen die aanwezig wilt zijn, zich aan te melden bij de secretaris van het hoofdbestuur(bh.siraterces.[antispam].@usvhercules.nl). U ontvangt de benodigde stukken twee weken voor aanvang van de vergadering. Hieronder kunt u de agenda zien van de ALV. Wij wijzen u met name op agendapunt 3, namelijk voorstel tot partiële statutenwijziging. Een exemplaar van de concept-akte van statutenwijziging met het tekstuele voorstel is op te vragen via de secretaris. De statutenwijziging behelst een door de KNVB opgelegde eis.

 


 

Agenda

 

1.      Opening en welkom

 

2.      Mededelingen

 

3.      Wijziging statuten

 

4.      Financiële zaken
- presentatie jaarrekening
- verslag kascommissie
- vaststelling en goedkeuring jaarrekening
-decharge penningmeester

 

5.      Contributievoorstel Goalball

 

6.      Forecast 2020
- toelichting penningmeester
- te realiseerbare plannen (toelichting voorzitter Stichting en afdelingen

 

7.      Benoeming diverse commissies

 

8.      Goedkeuring verslag ALV 17 december 2019

 

9.      Rondvraag

 

10.    Sluiting

 

 


 


 

Gezocht vertrouwenscontactpersoon voor USV Hercules

 

Fons Visser

 

Sportvereniging USV Hercules is een vereniging waar jong en oud elkaar op sportief gebied kunnen ontmoeten. USV Hercules streeft naar een veilige, sociale en respectvolle omgeving.
Binnen de vereniging wordt er alles aan gedaan om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen. Denk aan pesten, discriminatie, seksueel overschrijdend gedrag, seksuele intimidatie, agressie en geweld.
Krijg je hier toch mee te maken, dan kun je dat het beste uitspreken. Het liefst tegen de persoon die het ongewenste gedrag laat zien. Helpt dat niet of durf je dit niet, vertel het dan aan iemand die je vertrouwt, thuis of op de club. Ook kun je, of je ouders, terecht bij de Vertrouwenscontactpersoon (VCP) van USV Hercules, bij wie je je verhaal kunt vertellen en vragen te stellen. Ook kan zij je helpen bij het vinden van de juiste weg om het ongewenste gedrag aan te pakken.

Wij zoeken nog een 2e vertrouwenscontactpersoon, naast Ilse Swank. Als u interesse heeft, dan kunt u contact opnemen met Fons Visser:

Email: bh.rettizroov.[antispam].@usvhercules.nl

Tel. 06-16792203

 


 


De Derde Helft weer voorzichtig van start

 

Fons Visser

 

Nadat bekend werd gemaakt dat er weer buiten gesport mocht worden op onze velden, zijn we voorzichtig weer gestart met De Derde Helft. Een “bakkie koffie” kon nog niet, omdat het terras nog gesloten was, maar fitness en tennissen werd weer tot volle plezier weer gedaan. Vanaf vrijdag 5 juni konden we ook weer terecht op het terras, maar helaas regenden het de gehele ochtend. Emiel had ons wel voorzien van een lekkere cake en dronken we een glaasje champagne op een nieuwe start. Over een paar weken, om precies te zijn op vrijdag 10 juli, bestaat De Derde Helft precies één jaar en dat gaan we natuurlijk vieren.

 

 


Hercubridge

 

Harry Horsch

 

Beste Hercubridgers,

Hoewel het terras bij het paviljoen weer toegankelijk is onder voorwaarden, blijft de binnenruimte voorlopig gesloten. Bestelling van drank is mogelijk. Wat betreft Hercubridge sluiten we bij deze het seizoen 2019 - 2020 af. Er is geen clubkampioen, wel zijn er  voorlopige standen. Er zijn belangrijkere zaken. 

Wij hopen dat u geen slachtoffer bent geworden van Corona. Mocht dat helaas wel zo zijn dan hopen wij dat u aan de beterende hand bent. Is er een andere reden waarom u in het ziekbed of ziekenhuis vertoeft of binnenkort gaat vertoeven, dan wensen wij u een snel en voorspoedig herstel toe. Met onderstaande drie-eenheid gaat het overigens nog steeds goed. 

Wij vertrouwen er op, dat wij eind september (25ste) kunnen starten met de eerste competitieavond van Hercubridge in het nieuwe seizoen 2020 - 2021. Medio augustusontvangt u de standen t/m februari 2020 alsmede het Hercubulletin met o.a. de speeldata in het komende seizoen. Uiteraard is een en ander onder voorbehoud, maar we blijven optimistisch (en voorzichtig). Indien mogelijk zullen wij eind augustus de snuffelavond organiseren.

Mocht u het komende seizoen niet meer willen spelen dan verzoeken wij u ons dit zo snel mogelijk mede te delen (als u dat nog niet heeft gedaan). Ook indien u van partner wisselt vernemen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Dat kan telefonisch of (liever) per e-mail: tel 030-2328635 of 06-49776020 (b.a. voicemail) of e-mail:  hcsroh.hjh.[antispam].@ziggo.nl

Wij wensen u een plezierige en gezonde zomer toe.

Tineke, Gregoor, Harry

 

 

 


 

 

  jdbloemen

 

 

 


 

 

 

drinx

 

 

 

 


 

 

 

trias.

 



 

 

 hercugroen1

 

 


 

ministek 

 


 

 

adds002 

 

 


 

 

cocacola

 

 

 


Colofon

Ook adverteren? Voor informatie: gnirosnops.ofni.[antispam].@usvhercules.nl

Alle inzendingen tot en met vrijdag worden meegenomen in de komende Argo.

Dit is een wekelijkse uitgave van de Hercules Argocommissie. Inzendingen, vragen en opmerkingen (kunnen jullie sturen aan): ogra.[antispam].@usvhercules.nl

Inzendingen worden zeer gewaardeerd. Wel graag letten op de volgende zaken:

  • Aanbevolen artikelgrootte is 300 woorden (ongeveer een kwart A4). Voor substantieel grotere stukken is het mogelijk dat die (eventueel ingekort) pas worden geplaatst na onderling overleg.
  • Tekst graag aanleveren als Word bestand of losse tekst.
  • Maximaal 4 foto's per artikel, bij voorkeur met een zeer beknopte omschrijving (b.v. "gepromoveerde team 1", "Sjon & Anita", "de ochtendsessie" etc).
  • Uiteraard moet het artikel betrekking hebben op Hercules.

Let erop dat wanneer er geen specifieke auteur wordt vermeld, de redactie er vanuit gaat dat de inzender de auteur is.

Redactie:
Hans Richardus
Jan Kakebeen

 

 


 

 

sponsorbordtbvargo-klein-per16-1-2019

gnirosnops.ofni.[antispam].@usvhercules.nl

 

 


 

 

 nefkens1

 

nefkens2

  


 

 

 

ing1 

 

 

 

 

 


 

© 2019 USV Hercules