Hercules - tenniskamp Sportivun

Geplaatst op 25-09-2020  -  Categorie: Algemeen

nieuwsbrief-bovenkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste jeugd leden,

 

Sportivun heeft in de zomervakantie een fantastisch tenniskamp met veel deelnemers georganiseerd, wat een feest was dat! En wat hebben de kinderen veel geleerd. Ook komende herfstvakantie wordt er weer een tenniskamp bij ons georganiseerd, van 21 t/m 23 oktober. De ideale vakantie invulling om een betere tennisser te worden of een gave tijd te beleven met je vrienden en vriendinnen!

 

Samenwerking met USV Hercules

Sportivun maakt tijdens hun kamp gebruik van onze tennisbanen en de faciliteiten van USV Hercules

 

Een tenniskamp is geen tenniskamp zonder helden, de volgende Griekse helden staan centraal:

·        Achilles – Achilles had 1 zwakke plek. Wat is jouw zwakke plek? En kun jij de zwakke plek van je tegenstander ontdekken?

·        Atalanta – Was een hele snelle vrouw die alleen trouwde met een man als hij haar kon verslaan tijdens een hardloopwedstrijd. Dit lukte een man door een list te bedenken. Ben jij sneller of slimmer dan Atalanta?

·        Hercules – Hercules, ook bekend als Herakles, stond bekend om zijn kracht. Hij moest als straf ooit twaalf loodzware opdrachten volbrengen, wat hem lukte. De deelnemers moeten ook twaalf opdrachten volbrengen, alleen dan op tennisgebied.

 

Tijdens het kamp zal er getraind worden, maar er zullen ook andere activiteiten georganiseerd worden!

 

Speciaal voor alle tennissers van USV Hercules: 20 euro Korting

Ben je lid van USV Hercules, dan ontvang je 20 euro korting op elk kamp dat je komt! Gebruik de code ‘CLUB-20’ je ontvangt de korting teruggestort!

 

Sportivun heeft in de zomer ook al een fantastisch tenniskamp georganiseerd waarbij er veel deelnemers waren die ook komende editie weer mee gaan doen! Daarom zal het tenniskamp sneller vol zitten dan in de zomervakantie!

 

Meer informatie en boeken vind je op: www.sportivun.nl/hercules

 

fotobar